Warning: The magic method Gallery_Img::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/c/b/sonderborggarden.dk/httpd.www/wp-content/plugins/gallery-images/gallery-images.php on line 69 Bliv elev – Sønderborg Garden

Bliv elev

Bliv elev / gardist i Sønderborg Garden

I Sønderborg Garden byder vi velkommen til alle børn fra 6 år. Man starter på forskellige hold afhængig af alder.

UNDERHOLDENDE – UDFORDRENDE – UDDANNENDE – UDVIKLENDE

Mini-matroser: Holdet for de 6-7-årige. Mini-matroser er en musikalsk ”legestue”, hvor vi underviser efter MAGI-princippet -indgangen til musik og garderlivet. Vi leger musikken ind og begynder at lære lidt noder, rytmer og march. Med MAGI bliver man klar til gardens elevtid. Mini-matroserne har opstart året rundt. Vi mødes på Humlehøj-Skolen mandage fra kl. 17.00-17.45. Koster 100 kr. pr. mdr.

Matros-elever: Fra man fylder 8 år, kan man starte undervisning på et instrument. Vi optager elever i alle aldre. Man starter enten med soloundervisning på et blæseinstrument (30 min.) eller på trommehold af 3-5 elever (45 min.). De yngste blæseelever kan fortsætte på Mini-matros-holdet, indtil de har lært nok til at komme med i junior-orkesteret –normalt efter et par måneder. Junior-orkesteret er det første orkester, blæseeleverne bliver en del af. Junior-orkesteret for blæseelever og de yngste gardister spiller onsdage fra kl.17.30-18.15.

Marchtræning for alle elever foregå om mandage fra kl. 17.45-18.30.

Der er opstart for solo- og holdundervisning hele året rundt. Koster 175 kr. pr. mdr. inkl. lån af instrument og  rejsedragt.

Kvik-matroser: Holdet for de +12-årige. Holdet er for de lidt ældre børn, som har lyst til at prøve eller måske allerede kender lidt til et blæseinstrument. Holdet arbejder i raketfart og man kommer allerede i uniform efter 5-6 mdr. Man deltager i holdundervisning flere gange om ugen både i musik og march. Derudover forlænget soloundervisning på 45 minutter. Der er holdstart i august og januar. Koster 175 kr. pr. mdr. inkl. lån af instrument og rejsedragt.

Vi laver også hyggelige sociale aktiviteter for alle aldre.

Åbent Hus: Alle er velkommen til at kigge forbi gardens lokaler på Humlehøj Skolen alle mandage/onsdage fra kl. 18.30, hvor gardens gardister spiller. Gå efter lyden…

Man kan:

-Se og prøve alle de flotte instrumenter…

-Se hvor vi spiller og møde vores undervisere og dirigenter…

-Få en rundvisning i vores lokaler…

-Snakke med gardisterne om garderlivet…

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG OG DIN FAMILIE VELKOMMEN I GARDEN.

Kan du måske allerede spille lidt (eller meget) så kontakt os endelig.  Vi finder en løsning, der passer lige til dig.

Kan du slet ikke spille endnu, så vil det glæde os meget at lære dig det!

Kontakt: elever@sonderborggarden.dk