NYT

Warning: base64_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /customers/1/c/b/sonderborggarden.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/inc/SB_Facebook_Data_Encryption.php on line 99 Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

 

Flot julegave til Sønderborg Garden

Efter Gardens sidste optræden i Sønderborg juleby, kom Rock Alive forbi med en flot 14.000 kr. gave. Foreningen Rock Alive bestod af 3 lokale bands, Cube, Six Feet High og Rock Defence som har arrangeret årlige fester. Overskuddet herfra blev givet til Sønderborg Garden da Garden er med til at motivere kommende musikalske talenter, og alt arbejdet med de unge mennesker er baseret på frivillig indsats.

Sønderborg Garden takker mange gange for den flotte gave.

Sønderborg Garden giver Efterårskoncert

Søndag den 10. november kl. 14 afholder Sønderborg Garden sin årlige efterårskoncert i Musikhuset på Skovvej, Sønderborg.

Sønderborg Garden har i dag 46 unge mennesker i alderen 11-22 år i uniform, som fordeler sig på 26 i brassbandet og 19 i Tambourkorpset.

Til koncerten vil gardisterne give en prøve på deres kunnen, og der vil blandt andet blive opført The Journal of Phileas Fogg, musikken fra Happy Feet og Second Waltz af brassbandet under ledelse af Peter Deichgräber, mens Tambourkorpset under ledelse af Torben Rasmussen, blandt andet vil opføre Jam session og Percussion Beat, og traditionen tro vil der være overraskelser undervejs.

Sønderborg garden har også elevkorps bestående af 17 børn i alderen 7-11 år, som også glæder sig til at vise hvad de har lært.

Koncerten varer et par timer, og det er gratis at deltage. Sønderborg Garden håber på at rigtigt mange vil komme forbi og høre de dygtige gardister. Alle er meget velkomne.

Sønderborg Garden leverer flot resultat til DM.

Sønderborg Garden har 4-7 juli 2019 deltaget til Danmarks Mesterskaberne for bygarder. For rigtigt mange af gardisterne var det deres første deltagelse i en konkurrence, da garden det sidste års tid har gennemgået et generationsskifte.

Der deltog 32 garder fra hele Danmark, og der blev konkurreret i mange discipliner, hvor Sønderborg Garden stillede op i 4, med flotte resultater til følge:

I bymarch opnåede de en 11. plads, i Brassbandets konkurrence blev til en 7. plads, Trommekorpset fik en 8 plads, og i tattoo hvor vi opstillede med et helt nyt tattoo lavet af gardisterne selv, blev det til en flot 14. plads.

Alt i alt gav det en samlet placering som nummer 12 i Danmark, et resultat garden er rigtigt stolte af.

Ud over at være en weekend i konkurrencens tegn, blev der også tid til en masse hygge og sjov alle garder imellem, som kulminerede lørdag aften ved den store gallafest, med deltagelse af alle 1200 gardister.

Alt dette blev blandt andet muliggjort af HP Therkelsen som velvilligt valgte at sponsorere vores bus.

Vel hjemme igen glæder garden sig nu til at vise deres kunnen ved de 4 dages ringridningsfest, og ikke mindst til lørdag aften at vise det helt nye tattoo ved slottet.

Sønderborg Garden inviterer til gratis forårskoncert.

Torsdag den 11. April 2019 kl. 19:00 vil Sønderborg Garden være at finde i Egen Kirke, hvor alle interesserede inviteres til en gratis kirkekoncert. Publikum får mulighed for at nyde blandt andre Kaj Nielsen´s forrygende honnørmarch tilegnet Dronning Magrethes far, Frederik den 9. Unge solister fra egne rækker i musik af Rachmaninov og Leroy Anderson. Original brassband musik af komponisten Phillip Starke, filmmusik fra filmen ’Gladiator’ af Hans Zimmer og meget mere. Det bliver en både festlig og stemningsfuld aften i Egen Kirke med Sønderborg Garden.

Åben Øvelse i Broager Hallen Lørdag 23 marts.

Garden byder endnu engang indenfor til åben øvning. Denne gang er det i Broager hallen på skolevej 5 i Broager. Vi byder jer indenfor fra klokken 12:00 til 14:00.
Garden ville denne dag øve marchtræning, men også øve på det nye tattoo.
Vi håber at se mange af jer!

Nyt kontakt nummer

Sønderborg Garden har fået nyt direkte kontakt nummer:

Mobil: +45 60 58 59 59

Derudover også en hovedmail:

mail@sonderborggarden.dk

Andre kontaktoplysninger findes under fanen “kontakt

TAK til SE Vækstpulje fra Sønderborg Garden.

2019 startede for Sønderborg Gardens vedkommende på bedste vis. Takket være SE Vækstpulje kunne ledelsen af Sønderborg Garden overrække et helt nyt euphonium i topkvalitet til Sønderborg Gardens orkester.

Det er anden gang at SE Vækstpulje støtter Sønderborg Garden, og denne gang lød beløbet på 48.917 kr., som blev modtaget i slutningen af 2018. Vi er meget taknemmelige for den flotte donation, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en yderst attraktiv fritidsinteresse til børn ogunge mennesker i Sønderborg med musikinteresse, hvor både instrumenter og undervisning er på et højt niveau. Ikke nok med at denne donation gavner Sønderborg Garden, så vil alle borgere og besøgende også kunne glædes over at byen med jævne mellemrum kan høre Sønderborg Garden spille ved festlige begivenheder, hvor musikken er på et flot niveau.

Glæden var da også altoverskyggende da Lene Jacobsen, som til dagligt spiller euphonium i Sønderborg Garden åbnede for det nyindkøbte instrument. ” Jeg havde aldrig troet at jeg skulle komme til at spille på sådan et instrument. Det er intet mindre end luksus” udtalte Lene Jacobsen.

Også Sønderborg Gardens dirigent Jeppe Rasmussen er glad og taknemmelig.  ”Det er afgørende for det samlede lydbillede at instrumenterne er på et niveau, der yder børnenes/de unges niveau retfærdighed, og stemmer sammen som helhed” udtaler Jeppe Rasmussen. Det kan siges ganske kort, det samlede lydbillede vil stige markant med dette instrument og vil have en positiv indvirkning på, at orkestrets niveau kan udvikles yderligere.

Der er allerede mange spændende arrangementer, koncerter og konkurrencer i programmet for 2019 så instrumentet vil helt sikkert blive brugt flittigt både i år, men også i årene fremover, slutter Sønderborg Garden i en pressemeddelelse.

De to nye officielle billeder af Sønderborg Garden

Her er de så, de to nye billeder af Garden, som vi selv er meget glade for. Husk de kan bestilles ved Fotografen (se opslag nedenfor)

Nyt billede af Sønderborg Garden

Ved den netop afholdte efterårskoncert i Musikhuset Sønderborg var der ikke kun gode musikalske oplevelser for publikum.

Fotografen Kasper Roed var blandt gæsterne til koncerten med en særlig overraskelse i ærmet. I løbet af sommeren 2018 blev der taget et flot gruppebillede af Sønderborg Garden, og efterårskoncerten var anledningen til at billedet blev overrakt til Sønderborg Gardens tamburmajor Julie Siw Andresen, og vil fremover være det officielle billede som Sønderborg Garden vil benytte.

Det er muligt at købe billedet hos Fotografen: Perlegade 61, hvor indtægterne fra salget tilfalder Sønderborg Garden 100%. ”Indtægter som disse betyder meget for Sønderborg Garden, og vil dermed være med til at bidrage til at den positive udvikling som Sønderborg Garden oplever kan fortsætte udtaler ledelsen af Sønderborg Garden”.

” Vi er meget tilfredse og stolte over det nye billede, som præsenterer Sønderborg Garden på allerbedste vis, og samtidig med et af byens vartegn i baggrunden nemlig Sønderborg Slot. Der skal lyde en stor tak for et flot stykke arbejde af Fotografen ved Kasper Roed” udtaler ledelsen af Sønderborg Garden” i en pressemeddelelse.

Julie Siw Andresen til venstre modtog Sønderborg Gardens nye billede af Fotografen Foto: Sønderborg Garden

Formidabel præstation af Sønderborg Garden ved DM i Aarhus.

Sønderborg Garden er netop hjemvendt fra DM Brass 2018, som blev afviklet i Musikhuset Aarhus. En konkurrence for Danmarks bedste brassbands.

Det er 3. gang at Sønderborg Garden deltager ved denne konkurrence, men første gang det lykkedes at opnå en podieplacering. Sønderborg Garden sluttede på en flot 3. plads i 3. Division.

”Når vi stiller op til konkurrencer som disse er hovedformålet at udfordre de unge mennesker og udvikle dem musikalsk”, udtaler Sønderborg Gardens dirigent Jeppe Rasmussen. Derfor er der naturligvis også stolthed og tilfredshed at spore hos både gardisterne, ledelsen og dirigenten af Sønderborg Garden, over at orkestret i fællesskab ydede en formidabel indsats og spillede en smuk koncert i Aarhus ved denne konkurrence.

Sønderborg Gardens orkester og dirigent Jeppe Rasmussen Foto: Sønderborg Garden

Ipnordic og Sønderborg Garden hånd i hånd til DM Brass 2018.

Sønderborg Garden har netop afsluttet den årlige øve weekend på Mommark Handelsskole.

Weekenden blev brugt på at øve en del nye numre, som primært vil blive fremført til den årlige efterårskoncert i Musikhuset  Sønderborg den 10. November 2018 kl. 14:00, hvor offentligheden har mulighed for gratis entre.

For brass bandet blev der også øvet intenst frem mod DM  Brass 2018, som afholdes i Musikhuset Aarhus den 3. November 2018. Takket være Ipnordic kan Sønderborg Garden glæde sig over at de kan møde op til konkurrencen og være bedst muligt forberedt.  Ipnordic har netop valgt at sponsorere bussen til denne konkurrence, således at gardisterne allerede kan tage til Aarhus dagen inden og få øvet de sidste prøver igennem og mentalt forberede sig på at yde deres bedste.

Sønderborg Gardens dirigent Jeppe Rasmussen udtaler ”orkestret udvikler sig enormt ved netop at deltage i konkurrencer som DM Brass.  De unge mennesker får lov til at stifte bekendtskab med noget musik de normalt ikke spiller til dagligt, og oplever glæden ved i fællesskab at arbejde hen imod et fælles mål ”. Sønderborg Garden stiller op i 3. division  mod tre andre orkestre, hvor de alle skal fremføre det samme pligt stykke som i år er Music from Kantara. Ydermere vælger hvert orkester et selvvalgt stykke musik som for Sønderborg Gardens vedkommende er Voices of youth.

” Vi er meget taknemmelig for den støtte Ipnordic har valgt at yde Sønderborg Garden. Vi blev hurtigt enige med Ipnordic om at vi har mange ting til fælles, men en af de vigtigste er at vi begge arbejder med kommunikation. I Sønderborg Garden kommunikerer vi til folks følelser gennem musikken, hvor Ipnordic arbejder med telekommunikation, fortæller ledelsen af Sønderborg Garden”.